Easy2Drive Verkeersopleidingen
Afspraak maken, of heb je vragen?Bel ons op : 035 526 66 68

Theorie-examens weer mogelijk vanaf 28 april

28-04-2021

Het CBR is ontzettend blij dat kandidaten vanaf woensdag 28 april weer theorie-examen voor de auto, motor, bromfiets en recreatievaart mogen doen. Na een lange periode van geduld en intensief contact met het ministerie, kunnen we weer volop aan de slag.

Als eerste komen de kandidaten aan de beurt van wie het theorie-examen door de lockdown niet doorging. Hiervoor houden we tot en met juli plekken vrij. Alles kan zonder dubbele kosten bij het CBR worden ingehaald. Het reserveren van een nieuw theorie-examen kan nu voor de periode augustus/september. Binnenkort komen er ook plekken beschikbaar in oktober.

Kom goed voorbereid

Door corona zijn er ruim 700.000 examens en toetsen in te halen. Daarom gaat het CBR maximaal zijn capaciteit uitbreiden en overwerken. Maar er is meer nodig. Daarom roepen we alle kandidaten met hun opleiders op om pas examen te doen als ze goed zijn voorbereid. Hoe minder herexamens er komen, hoe eerder er weer snel examen gedaan kan worden.

Hygiënemaatregelen

De huidige hygiënemaatregelen van het CBR blijven gelden. Daarmee willen we de verdere verspreiding van het coronavirus tegengaan. Dit doen we voor de veiligheid van onze klanten, opleiders en medewerkers.

Geen grote groepen op locatie

We verzoeken opleiders nadrukkelijk om niet met grote groepen theoriekandidaten naar de examenlocatie te komen. Laat kandidaten zoveel mogelijk individueel naar het CBR gaan. Zij mogen niet eerder dan 15 minuten voor het examen naar binnen.

Machtigen voor theorie-examen

Wilt een leerling een theorie-examen reserveren via de opleider? Dan moet de leerling hiervoor eerst machtigen als het gaat om de categorieën auto, motor en bromfiets. Met de machtiging geeft de kandidaat toestemming om in zijn naam een theorie-examen te reserveren. Een kandidaat kan de rijschool machtigen via Mijn CBR.

(Bron: CBR)

© 2024 Easy2Drive Verkeersopleidingen | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden |