Easy2Drive Verkeersopleidingen
Afspraak maken, of heb je vragen?Bel ons op : 035 526 66 68

Lockdown, helaas geen rijlessen tm 2-3-2021

14-12-2020

Per 15-12-2020, vanwege de nieuwe lockdown, ons een verbod opgelegd tot het geven van rijles. Deze is op 2-2-2021 verlengd tot en met 2-3-2021. Dat betekent dat alle praktijkexamens, theorie-examens, rijtesten, theoriecursussen, rijlessen en rijopleidingen zijn opgeschort tot en met in ieder geval 2 maart 2021.

CBR

De theorie- en praktijkexamens, tussentijdse toetsen en rijtesten gaan in ieder geval tot en met dinsdag 2 maart niet door bij het CBR. Dit geldt ook voor alle beroepsexamens en de cursussen ‘Alcohol’ en ‘Verantwoord rijgedrag’. Deze maatregel tegen corona was eerder al uitgebreid van 15 december tot en met 9 februari. Die periode is nog langer geworden door het besluit van het kabinet om de lockdown opnieuw te verlengen.

Hierdoor komen nog eens 120.000 examens, toetsen en rijtesten te vervallen bovenop de 310.000 uit de periode van 15 december tot en met 9 februari. Na de verlengde lockdown kan alles zonder dubbele kosten bij het CBR worden ingehaald. Voor het inhalen heeft het CBR tot en met mei plekken vrijgehouden. Hiervoor kan na de dag van uitstel een reservering worden gemaakt. Alle opleiders en de klanten van wie de examens, toetsen, rijtesten en cursussen niet doorgaan, krijgen per e-mail bericht van het CBR.

Vervallen theorie- en praktijkexamens opnieuw inplannen

Een nieuw theorie- of praktijkexamen kan worden herpland op de dag nadat het eigenlijke examen zou plaatsvinden. Wij zullen op basis van een eerlijke volgorde iedereen benaderen voor het herplannen van de examens. Nieuwe leerlingen zullen achteraan moeten aansluiten.

Bereikbaarheid

Vanwege de opgelegde lockdown hebben wij de rijschool gesloten en alle medewerkers naar huis moeten sturen. Vanuit huis zullen zij, voor zover mogelijk, verder werkzaam zijn. Als gevolg hiervaan zijn wij telefonisch beperkt bereikbaar. Mocht u vragen hebben, dan verzoeken wij u deze per mail te stellen en te richten aan info@easy2drive.nl.

Tot slot danken wij u voor uw begrip, blijf gezond en hou vol!

Vriendelijke groet, Team Easy2Drive Verkeersopleidingen

© 2024 Easy2Drive Verkeersopleidingen | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden |