Easy2Drive Verkeersopleidingen
Afspraak maken, of heb je vragen?Bel ons op : 035 526 66 68

Videotraining bij Easy2Drive Verkeersopleidingen

Sinds medio 2010 bieden wij videotraining aan in onze lesauto's. Veel rijscholen suggeren dat je door met andere leerlingen mee te rijden observerend kunt leren. Dat klopt ook wel, je leert van andermans fouten en gedragingen. Echter leer je het meest als je van je eigen fouten kunt leren en je eigen gedrag kunt observeren. Dat is pas echt observerend leren.

Hoe werkt het?

Onze lesauto's zijn allen voorzien van meerdere camera's. De beelden worden vastgelegd op een sdcard en worden tijdens de les situationeel besproken. Met behulp van GPS wordt de snelheid gemeten tijdens de rit en kun je zo ideaal je eigen naderingssnelheid zien bij bepaalde verkeerssituaties. Een te hoge naderingssnelheid is meestal de grootste valkuil. De opnames kunnen ook op de sdcard mee naar huis worden genomen en thuis worden nabesproken. Zo heeft iedereen inzicht in de opleiding van de leerling.

Videotraining is bij uitstek geschikt om bepaalde lesonderdelen te behandelen zoals hoe je een kruispunt nadert, het invoegen of rijstrookwisselen en je leert veel makkelijker te anticiperen.

In de regel heb je met videotraining veel minder rijlessen nodig en werkt dus zeer kostenbesparend.

© 2024 Easy2Drive Verkeersopleidingen | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden |