Easy2Drive Verkeersopleidingen
Afspraak maken, of heb je vragen?Bel ons op : 035 526 66 68

Onze geschiedenis in het kort

Easy2Drive Verkeersopleidingen is opgericht in 2006 door M. van Gerwen en is van origine een franchiseorganisatie waarbij wij aldus werken met zelfstandige instructeurs. Door onze filosofie en werkwijze stellen wij onze instructeurs in de gelegenheid zich bezig te houden met hun kerntaak; les geven! Hierdoor bieden we onze leerlingen wel de inzet, continuïteit en betrouwbaarheid van zelfstandigen maar daarnaast ook flexibiliteit als het gaat om ziekte of vakanties van hun vaste instructeur.

Op 30 januari 2012 heeft Easy2Drive Verkeersopleidingen Rijschool Boudewijn na een faillissement overgenomen. Vele gedupeerde leerlingen zijn destijds door ons bijgestaan in het vergoed krijgen van de ontstane schade en hebben hun rijopleiding bij ons zonder extra kosten kunnen vervolgen. Sindsdien hebben wij al meer dan 10.000 leerlingen succesvol begeleid bij het behalen van hun rijbewijs.

Ondanks onze grote streven wij ernaar om met ons team, waaronder ook de instructeurs die al jaren bij Easy2Drive werken, om de doelstelling na te blijven streven een rijschool te zijn en blijven waarbij persoonlijk contact met de leerling en verregaande begeleiding voorop staat.

Ons kantoor waar wij je graag ontvangen

Onze hoofdvestiging is gesitueerd in Huizen midden in het examengebied van het CBR te Eemnes. Onze verkeersschool beschikt daar over meer dan voldoende parkeerruimte en hebben we een oefenterrein voor motor-, scooter- en aanhangerrijles in de buurt. Het adres is IJsselmeerstraat 314 in Huizen. We zijn te vinden boven Q-zone bij Coronel Entertainment.

Onze openingstijden kunt u terugvinden op de contactpagina. Omdat wij een grotere rijschool zijn, kunnen we onze klanten meer service bieden. Zo kunnen leerlingen bij ons sneller examen doen door de centrale inkoop en mocht je instructeur eens ziek zijn of op vakantie, dan kunnen we uiteraard en desgewenst voor vervanging zorgen.

Verkorte rijopleidingen

Vanaf het begin bieden we compactopleidingen aan, onze spoedopleiding. In deze tijd was het uniek om in 2 tot 8 weken tijd je rijbewijs B te halen. Omdat wij één van de eerste waren die deze vorm van rijopleiding aanbood, hebben we hier vandaag de dag zeer veel ervaring in. Ons streven is altijd om je zo snel en goed mogelijk voor te bereiden op je examen en verder. Veel leerlingen komen dan ook bij ons via mond-tot-mond reclame.

Gespecialiseerd in leerlingen met ADHD, Faalangst en Autisme

De afgelopen jaren hebben we vanwege de behoefte ons gespecialiseerd in rijopleidingen op maat voor mensen die faalangst hebben of een mentale beperking als AD(H)D en Autisme. Onze instructeurs hebben specifieke trainingen en opleidingen gevolgd om met deze bijzondere doelgroep om te kunnen gaan en les te geven. Op basis van de gratis en vrijblijvende proefles kunnen we een speciaal op maat gemaakt plan maken.

Neem een gratis en vrijblijvende proefles! De manier om met ons kennis te maken

Ook bieden wij de mogelijkheid tot het volgen van een gratis en vrijblijvende proefles. Wij vinden dat de perfecte manier om met een rijschool kennis te maken. Een vrijblijvende les waardoor je kennis kunt maken met je instructeur, auto en onze manier van lesgeven.

© 2024 Easy2Drive Verkeersopleidingen | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden |