Easy2Drive Verkeersopleidingen
Afspraak maken, of heb je vragen?Bel ons op : 035 526 66 68

Praktijkboek rijles auto - De ideale voorbereiding op je rijles

Autorijden leer je zo bij Easy2Drive Verkeersopleidingen! Helemaal met ons handige praktijkboek. Met praktische tips en informatie stap je veel beter voorbereid in de lesauto.

Dit praktijkboek is meer dan alleen een perfecte voorbereiding op je praktijklessen en praktijkexamen. Het bereid je ook voor op een levenslange carriere als veilige automobilist. Met handige weetjes waar je ook na het behalen van je rijbewijs profijt van hebt. Het praktijkboek bevat alle onderdelen, handelingen en rijlessen die tijdens je rijopleiding aan bod komen. De hoofdtukken, onderdelen en handelingen worden in een makkelijk te begrijpen taal uitgelegd met tekeningen en 3D animaties.

 

Ter voorbereiding op je volgende rijles vertelt je instructeur welk onderdeel wordt behandeld en wat het leerdoel is. Als je de rijlessen goed voorbereid verlopen deze zowel voor jou als de instructeur veel makkelijker, prettiger en vlotter.

Met het praktijkboek volg je het leerprincipe ‘Horen, zien en doen’. Bij veel hoofdstukken zijn er praktijkvoorbeelden te zien door middel van 3D animaties. Na de stof te hebben gelezen kun je met de QR codes zien hoe je moet handelen in verschillende verkeerssituaties en hoe je de handelingen stap voor stap uit moet voeren. Ook krijg je nog slimme tips en tricks waardoor je belangrijke informatie makkelijker onthoudt. Zo begin je dus met extra praktijkkennis aan je rijles, weet je wat ervan je verwacht wordt en hoe te handelen.

Je kan dus meer uit je rijles halen waardoor je rijlestijd bespaart en je minder rijlessen nodig hebt om je rijbewijs te halen!

Het praktijkboek is inbegrepen in onze rijlespakketten. Als je kiest voor losse rijlessen en/ of 10 urenkaarten dan is deze verplicht. Het praktijkboek kost € 29,95.

© 2024 Easy2Drive Verkeersopleidingen | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden |