Easy2Drive Verkeersopleidingen
Afspraak maken, of heb je vragen?Bel ons op : 035 526 66 68

Theorie leermiddelen voor auto, brommer en motor

Online je theorie leren wanneer het jou het beste uitkomt? Of toch liever met een boek er bij?

Wij bieden de mogelijkheid om een online theoriecursus voor de auto, bromfiets en motor bij ons te volgen. Mocht je liever vanuit een boek werken dan kan dat natuurlijk ook. We hebben voor elke categorie in onze Webshop alle verschillende leermiddelen beschikbaar en tevens kun je in onze Webshop gratis een theorie-examen oefenen/ maken die de examens van het CBR het dichtst benaderd.Bijna exact zoals het op het 'echte' examen bij het CBR gaat!

 

De theorie-online cursus in combinatie met onze klassikale cursus zorgt voor 95% eerstgeslaagden

Wist u dat gemiddeld 70% per theorie-examen zakt! Bij ons niet. Met ons leerlingvolgsysteem kunnen wij de ontwikkelingen en vorderingen per leerling bijhouden. Zodra je de theorie voor minimaal 80% beheerst volg je bij ons de klassikale cursus een dag of een paar dagen voorafgaand aan je examen. Zo breng je gericht de theorie in de praktijk. Een mens leert door te zien, te horen en te doen. Met onze methode combineer je dit principe maximaal en behalen wij daardoor een hoog slagingspercentage.

 

Je kunt zelf via mijn.cbr.nl een theorie-examen reserveren wanneer het jou uitkomt. Het CBR rekent € 48,00 voor een theorie-examen auto, motor of bromfiets.

 

Als wij voor u de reservering uit handen nemen rekenen wij € 60,00. Zodra de betaling bij ons binnen is, versturen wij het benodigde reserveringsnummer voor het examen zodat u hieraan kunt deelnemen.

Opgeven voor het theoriepakket:

Je kunt je telefonisch voor deze cursus opgeven of onderstaand contactformulier invullen, dan nemen we contact met je op.

© 2024 Easy2Drive Verkeersopleidingen | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden |