Easy2Drive Verkeersopleidingen
Afspraak maken, of heb je vragen?Bel ons op : 035 526 66 68

Rijinstructeur bij Easy2Drive Verkeersopleidingen

Ben je zelfstandig rijinstructeur en heb je nog uren over in je agenda? Meld je dan bij ons aan!

Bij ons zijn er geen instapkosten en betaal je geen maandelijkse fee voor een volle agenda. De meeste kleine zelfstandige rijinstructeurs maken zich zorgen om de continuïteit. Door met ons samen te werken, ben je altijd verzekerd van nieuwe leerlingen en heb je altijd een volle agenda als je dat wilt. Daarnaast zoeken we de leerlingen zo voor je uit dat het de ontstane gaten in je agenda exact kan aanvullen.

Hoe werkt het?

Je meld je bij ons aan en geeft aan hoeveel lesuren je per week nog wenst. Op basis daarvan gaan wij voor je aan de slag en bezorgen wij je de gevraagde uren/ leerlingen. Je factureert ons wekelijks of tweewekelijks de door jou voor ons gegeven lessen. Zo heb je een eenvoudige administratie en hoef je niet achter betalingen van leerlingen aan. Laat je agenda geen nieuwe leerlingen meer toe dan geef je ons dat aan en pauzeren we totdat je aangeeft dat je agenda weer nieuwe leerlingen toelaat.

Voor wie?

We hebben vacatures voor zelfstandige rijinstructeurs voor de regio’s het Gooi, de Vechtstreek en Almere. Naast dat we op zoek zijn naar ZZP rijinstructeurs voor de categorie B, zoeken wij ook ZZP instructeurs voor de categorieën A, AM en BE. Ons kantoor is gevestigd aan de IJsselmeerstraat 314 te Huizen.

Wat bieden wij?

We bieden een prettige werkomgeving en hechten veel waarde aan een goede sfeer en wederzijds respect. Je blijft te allen tijde zelfstandig ondernemer met je eigen rijschool met daarnaast het voordeel van een organisatie waar je op terug kunt vallen en die je veel werk uit handen neemt. Zo kun je doen wat je wilt doen en dat is het geven van rijles! Ook qua verdiensten zit je bij ons goed. Bij een werkweek van 40 uur kun je bij ons tenminste € 5.700,00 netto omzet realiseren per maand als het gaat om de categorie B.

Nog geen rijinstructeur?

Geen probleem, wij kunnen ervoor zorgen dat je de rijinstructeursopleiding kunt volgen bij één van onze partners. De verplichte stage kun je bij ons volgen en na het behalen van je instructiebevoegdheid kun je meteen bij ons aan de slag met een volle agenda.

Interesse?

Heb je interesse, neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch, per email of door het contactformulier in te vullen. Wij maken dan meteen tijd voor je vrij.

© 2024 Easy2Drive Verkeersopleidingen | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden |