Easy2Drive Verkeersopleidingen
Afspraak maken, of heb je vragen?Bel ons op : 035 526 66 68

Opleidingen Easy2Drive Verkeersopleidingen

Rijden leer je zo bij Easy2Drive Verkeersopleidingen. Wij kunnen verschillende opleidingen aanbieden in diverse vormen. Het belangrijkste uitgangspunt is dat het besturen van een motorvoertuig op zich niet moeilijk is maar dat de dingen er omheen het juist complex maken. Wij bieden auto, motor, BE en bromfietsopleidingen aan. Daarnaast verzorgen wij ook diverse rijvaardigheidstrainingen en bieden we een complete taxi-opleiding aan.

Rijopleiding auto (rijbewijs B)

Wij hebben voor iedereen een passende rijopleiding in huis! Van 1 uur autorijles per week tot een spoedopleiding. Van lespakketten tot losse lessen. Met de spoedopleiding haal je in 2 tot 8 weken je rijbewijs. Behalve praktijkles bieden we je ook de mogelijkheid tot het volgen van theorielessen. Tevens bieden we een intensieve training aan op de rijsimulator in ons rijvaardigheidscentrum. Nieuwsgierig geworden? Kom proeven bij ons en maak een afspraak voor de gratis en vrijblijvende proefles!

Rijopleiding motor (rijbewijs A)

Wil je één of twee uur per week lessen? Of in korte tijd je rijbewijs halen? Gebruik de proef- en adviesles om kennis te maken met ons en onze instructeurs. Naar aanleiding van de uitkomst van de proefles plannen we samen je motorrijlessen voor een normale motoropleiding, losse rijlessen of de compactopleiding.

 

Rijopleiding brommer (rijbewijs AM)

Voor de bromfietsopleiding bieden wij twee vormen aan; een duo-opleiding en een privéopleiding. Wij geven sowieso niet aan meer dan twee leerlingen tegelijk les. Voor beide opleidingen geld dat het een dagopleiding is. Je begint 's morgens en in de middag doe je praktijkexamen. Oftewel; 's morgens begonnen en 's middags geslaagd!

Rijopleiding aanhangwagen (rijbewijs BE)

Voor het rijden met een aanhangwagen achter de auto heb je soms voldoende aan het autorijbewijs (B). Het kan ook zijn dat je een aanhangwagen rijbewijs (BE of B+) nodig hebt. Dit wordt bepaald door het gewicht van de auto en het gewicht van de aanhangwagen. In principe is de BE-opleiding ook een dagopleiding. 's Morgens begonnen en 's middags geslaagd. Voor de iets minder getalenteerden kunnen we de rijlessen ook spreiden. Sinds 2014 bieden we ook Duo opleidingen voor BE aan.

Theorieopleiding

Zodra je bij ons de theoriecursus boekt, ontvang je een link om het online theoriepakket te downloaden en kun je meteen beginnen met leren. Wij reserveren na ontvangst van de betaling direct een theorie-examen. Via ons leerlingvolgsysteem kunnen wij je vorderingen inzien en bijhouden. Zodra je tenminste 80% van het online theoriepakket hebt doorlopen, delen wij je in op een cursusdag vlak voor je examen plaatsvind. Tijdens de cursus gaan we dieper op de materie in en oefenen we gezamenlijk een aantal examens waarbij tevens op basis van de individuele behoefte gerichte begeleiding plaats vind. De cursus begint om 9 uur en eindigt om 16:30 uur. Na de cursus heb je nog een paar dagen de tijd om zoveel mogelijk examens te oefenen via ons online theorie-pakket. Je gaat op eigen gelegenheid naar het examen.

Taxi-opleiding

Easy2Drive Verkeersopleidingen biedt meerdere opleidingen aan voor de taxibranche. U kunt bij ons terecht voor:

  • Chauffeurskaart Volledig of Beperkt, zowel theorie en praktijk
  • Doelgroepenvervoer

Rijvaardigheidstrainingen

Voor op de openbare weg maar ook daarbuiten, bieden wij diverse rijvaardigheidstrainingen aan in samenwerking met diverse partners als Indy Dontje (Formule 3 coureur) Coronel Kartracing, Kartcircuit Lelystad, Montfoort Motorsports en TSM Rijtrainingen. De rijtrainingen zijn bedoeld voor personen met bepaalde vormen van angsten of andere beperkingen maar ook voor diegene die meer plezier wilt beleven aan autorijden door een circuittraining te volgen, een LandRover experience wilt beleven, safari's in binnen- en buitenland willen ervaren en nog veel meer.

Daarnaast organiseren we regelmatig onze Easy2Drive Xperience Day. Kart- en raceclinics gecombineerd met grip- en sliptrainingen. Op Facebook kunt u ons volgen en op de hoogte blijven van aanstaande evenementen.

 

© 2024 Easy2Drive Verkeersopleidingen | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden |