Easy2Drive Verkeersopleidingen
Afspraak maken, of heb je vragen?Bel ons op : 035 526 66 68

Rijsimulator - tot 3x sneller leren dan in een lesauto

In het rijvaardigheids-centrum van Easy2Drive Verkeersopleidingen in Huizen leer je stap-voor-stap auto rijden onder begeleiding van je instructeur Victor.

Durf jij het aan ?

Rijvaardigheidscentrum

In ons rijvaardigheidscentrum leer je sneller autorijden omdat we situaties kunnen creëren waarin je het aan te leren onderdeel goed kunt oefenen. Je bent dus geen tijd kwijt met heen en weer rijden om een goede oefenomgeving te vinden. Alle leerstof oefen je zelfstandig. De vaardigheden (bediening auto, omgaan met andere weggebruikers, voorrangsregels, snelweg etc) leer je op de simulator sneller dan op de weg. Onderzoek heeft aangetoond dat je tot 3x sneller leert autorijden! En dat levert je een voorsprong op voor je autorijles. En behalve je voorsprong bespaar je nog geld ook omdat je een stuk minder rijlessen op de weg nodig hebt.

Beginnen als je 16 jaar bent

In ons rijvaardigheidscentrum kan je beginnen met de rijopleiding als je 16 jaar bent. Zodra je 16,5 jaar bent kun je de puntjes op de i zetten met je rijlessen op de openbare weg. Daardoor ben je eerder in het bezit van je rijbewijs dan je leeftijdgenoten, misschien zelfs op je 17e verjaardag!

Rijlessen in onze rijsimulator is meer dan alleen maar de auto leren bedienen. Je leert ook anticiperen en omgaan met andere weggebruikers.

De rijvaardigheidsopleiding

Je rijvaardigheidsopleiding bestaat uit 24 lessen van een half uur. Tijdens deze lessen komen voertuigbeheersing, kruispunten snelwegen en verkeersinzicht aan bod. Daarnaast zijn er speciale lessen zoals een les om te ervaren hoe het is om met alcohol op een auto te besturen. De meeste cursisten volgen per dag een blok van 3 lessen.

Kijk hier voor de simulatoraanbieding.

Bij al onze autorijlespakketten zijn simulatorlessen inbegrepen! Wil je je aanmelden voor de uitgebreide opleiding, gebruik dan het contactformulier of bel ons.

© 2024 Easy2Drive Verkeersopleidingen | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden |