Easy2Drive Verkeersopleidingen
Afspraak maken, of heb je vragen?Bel ons op : 035 526 66 68

Brommer- motorrijlessen weer toegestaan!

02-05-2020

Gisteren 1 mei 2020 vanwege het Coronavirus hebben de Veiligheidsraad, ministers Van Nieuwenhuijzen en De Jonge eindelijk terecht geconcludeerd dat het beroep van motor- en brommerinstructeur niet onder de contactberoepen valt. Dat betekent dat wij het geven van praktijklessen motor en brommer weer kunnen opstarten.

Goed nieuws natuurlijk voor jullie en voor ons. Momenteel werken wij er hard aan om komende week de praktijkopleidingen weer op te kunnen pakken en te kunnen voldoen aan de opgegeven richtlijnen van het RIVM.

CBR

Het CBR heeft aangegeven begin komende week de rijscholen te informeren over het eventueel machtigen van de rijschool door de leerling en het reserveren van de praktijkexamens. Wij verwachten dat de praktijkexamens in week 20 of 21 weer door het CBR worden hervat. Helaas heeft het CBR heeft nog geen uitspraak gedaan over wanneer de theorie-examens weer worden hervat.

Voorwaarden voor deelname aan de praktijklessen en het examen

Uiteraard moet je minimaal 16 jaar zijn voor de bromfiets om aan de eerder genoemde praktijklessen te kunnen deelnemen en later het examen. Verdere voorwaarden voor deelname zijn:

  1. Gebruik van eigen helm en handschoenen verplicht (leen evt een helm van iemand)
  2. Zoveel mogelijk de 1,5 meter regel hanteren en andere richtlijnen ivm het Coronavirus van het RIVM volgen
  3. Een geldig theoriecertificaat voor de brommer(verlopen certificaten tussen 16 maart en nu blijven geldig)

Heb je verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Blijf thuis. We plannen dan een andere dag

© 2024 Easy2Drive Verkeersopleidingen | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden |