Easy2Drive Verkeersopleidingen
Afspraak maken, of heb je vragen?Bel ons op : 035 526 66 68

Easy2Drive neemt rijschool Boudewijn over

30-01-2012

Easy2Drive Verkeersopleidingen heeft per 30 januari jongstleden het onlangs failliet verklaarde Verkeersopleidingen Boudewijn in Huizen overgenomen.


Boudewijn is per 3 januari 2012 failliet verklaard en wij hebben gemeend om in samenwerking met Bovag de gedupeerde cursisten een vertrouwd vervolg van hun rijopleiding te bieden. Voor cursisten die vooruit hun lespakket hebben betaald , bestond de mogelijkheid gebruik te maken van de Bovag Garantieregeling en zo hun opleiding zonder verdere kosten te vervolgen bij Easy2Drive Verkeersopleidingen. Wij hopen voor zowel de instructeurs maar zeker voor de cursisten een mooie nieuwe toekomst te hebben kunnen bieden. De opleidingen zijn ondertussen weer opgepakt en de eerste geslaagden via Easy2Drive hebben zich reeds aangediend.


Easy2Drive Verkeersopleidingen houdt kantoor op de oude vertrouwde locatie in Huizen en wij trachten de cursisten zoveel mogelijk bij hun oude en vertrouwde instructeur rijlessen te laten volgen in hun vertrouwde omgeving.

© 2022 Easy2Drive Verkeersopleidingen | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden |