Easy2Drive Verkeersopleidingen
Afspraak maken, of heb je vragen?Bel ons op : 035 526 66 68

Lockdown 15-12-2020 tot en met 9-2-2021

Per 15-12-2020, vanwege de nieuwe lockdown, ons een verbod opgelegd tot het geven van rijles. Deze is verlengd tot en met 9-2-2021. Dat betekent dat alle praktijkexamens, theorie-examens, rijtesten, theoriecursussen, rijlessen en rijopleidingen zijn opgeschort tot en met in ieder geval 9 februari 2021.

CBR

In navolging van het kabinetsbesluit tot een lockdown gaan per dinsdag 15 december alle theorie- en praktijkexamens, tussentijdse toetsen en rijtesten niet door bij het CBR. Dit geldt ook voor alle beroepsexamens en de cursussen ‘Alcohol’ en ‘Verantwoord rijgedrag’.

Deze situatie duurt in ieder geval tot en met 9 februari 2021. Het gaat voor de geldende 8 weken om ca. 190.000 examens, toetsen en rijtesten. Alle examens kunnen zodra dat weer veilig kan zonder extra kosten worden ingehaald. Om hamsteren te voorkomen worden de geannuleerde examens gefaseerd herpland.

Informatie

Kandidaten die in deze periode een examen, toets, rijtest of cursus zouden doen, krijgen sinds 15-12-2020 bericht van het CBR.

Nieuw theorie- en praktijkexamen inplannen

Een nieuw theorie- of praktijkexamen kan worden herpland op de dag nadat het eigenlijke examen zou plaatsvinden. Wij zullen op basis van een eerlijke volgorde iedereen benaderen voor het herplannen van de examens. Nieuwe leerlingen zullen achteraan moeten aansluiten.

Bereikbaarheid

Vanwege de opgelegde lockdown hebben wij de rijschool gesloten en alle medewerkers naar huis moeten sturen. Vanuit huis zullen zij, voor zover mogelijk, verder werkzaam zijn. Als gevolg hiervaan zijn wij telefonisch beperkt bereikbaar. Mocht u vragen hebben, dan verzoeken wij u deze per mail te stellen en te richten aan info@easy2drive.nl.

Tot slot danken wij u voor uw begrip en vooral blijf gezond!

Vriendelijke groet, Team Easy2Drive Verkeersopleidingen

© 2021 Easy2Drive Verkeersopleidingen | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden |