Easy2Drive Verkeersopleidingen
Afspraak maken, of heb je vragen?Bel ons op : 035 526 66 68

Automaatrijles bij Easy2Drive Verkeersopleidingen

Wat zijn de voordelen van het rijden met een automaat? Legio! Het is comfortabeler, rustiger, tegenwoordig ook milieuvriendelijker en daarnaast kan het voor mensen die moeite hebben met aandacht verdelen een verademing zijn.

Het is overigens niet voor niets dat de automaat steeds meer in het beroepsverkeer wordt gebruikt door bijvoorbeeld vrachtwagenchauffeurs, buschauffeurs en taxichauffeurs.

Helaas heerst in Nederland nog een soort van taboe op het rijden met automaat. Het rijden met automaat is echter de toekomst, vooral omdat electrische auto's en hybrides uitsluitend met automaat worden geleverd.

Het enige nadeel is wel dat je met een automaat-rijbewijs in Nederland niet in een handgeschakelde auto mag rijden. Op je rijbewijs komt een code te staan dat het een automaat-rijbewijs betreft. Om toch een handgeschakelde auto te mogen besturen zal opnieuw praktijexamen moeten worden gedaan.

Voor automaatrijles hanteren we dezelfde lespakketten en prijzen als voor rijles in handgeschakelde auto's net als onze aanbiedingen. Automaatrijles wordt gegeven in een Mercedes C-Klasse en Honda Civic Hybrid.

Interesse gewekt? Vraag een gratis en vrijblijvende proefles aan en vermeld dat het om automaatrijles gaat.

 

© 2019 Easy2Drive Verkeersopleidingen | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden |