Easy2Drive Verkeersopleidingen
Afspraak maken, of heb je vragen?Bel ons op : 035 526 66 68

Instructeurs Huizen

Easy2Drive Verkeersopleidingen wordt in 't Gooi vanuit de hoofdlocatie waar kantoor wordt gehouden, vertegenwoordigd door meerdere instructeurs voor alle rijopleidingen.

Arie

Hallo ik zal mezelf even voorstellen.
Ik ben Arie Verhagen 57 jaar jong en ben al sinds 2004 instructeur in bijna alle categorieën.
Van oorsprong kom ik vanaf de vrachtwagen. E achter B opleidingen zijn mijn passie en ik doe dit met veel plezier. Naast aanhanger opleidingen verzorg ik sinds kort ook Taxi Opleidingen bij Easy2Drive.
In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met kooi karpers, rugby kijken en Amerikaanse auto’s bewonderen naast het motor rijden.

Met vriendelijke groet,
Arie.

Drivepoint

In 't Gooi wordt Easy2Drive momenteel ook vertegenwoordigd door Drivepoint. Drivepoint is als franchisenemer aangesloten bij Easy2Drive en wordt gedreven door Brahim. Brahim kenmerkt zich door zijn rustige manier van lesgeven en heeft al meer dan 17 jaar ervaring als rijinstructeur in Amsterdam en directe omgeving. Brahim geeft autorijles in een prachtige, nieuwe Mercedes en zijn werkgebied is naast Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en de Ronde Venen nu ook 't Gooi.

Martijn van Gerwen

Martijn is de oprichter en eigenaar van Easy2Drive Verkeersopleidingen. Hij heeft een lieve, meewerkende vrouw, een fantastisch zoontje en twee bordercollies.

Martijn heeft jarenlang directie gevoerd over Schipholtaxi en de Taxicentrale Schiphol. In 2005 heeft hij zijn werkzaamheden hiervoor beeindigd en is toen een nieuwe uitdaging aangegaan door een verkeersschool op te zetten. Martijn kenmerkt zich door zijn rustige, persoonlijke manier van lesgeven en heeft zich kunnen specialiseren op het gebied van leerlingen met ASS en A(D)HD.

Auto- en Motorrijschool John Kerkhoven

John Kerkhoven is al jaren zelfstandig rijinstructeur en is voor Rijschool Boudewijn als franchisenemer reeds jaren actief. Ook hij heeft besloten met Easy2Drive zijn toekomst als motor- , scooter- en autoinstructeur een vervolg te geven. John onderscheidt zich door zijn grenzeloze energie en geduld. Door zijn inlevingsvermogen weet hij iedere leerling op een hoger plan te brengen. John heeft zich gespecialiseerd in bromfiets- en motoropleidingen en sinds dat hij voor Easy2Drive actief is, heeft hij een slagingspercentage van 100% gerealiseerd!

Uiteraard geeft John naast bromfiets- en motoropleidingen ook autorijles.

Farid

Hallo mijn naam is Farid en ik ben werkzaam bij Easy2drive als rijinstructeur voor categorie B met een ervaring van meer dan 15 jaar. Bij ons ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een autorijschool die je op een goede en velige manier auto leert rijden. En dat op een zo leuk mogelijke manier, door het maximale uit jezelf te halen en door positieve begeleiding zal je op jouw eigen temnpo de auto leren besturen en je zo zekerder in het verkeer gaan voelen. Voor ons is de belangrijkste doelstelling dat je goed leert autorijden. Een logisch gevolg is rijexamen doen en hierbij een grote kans maken om de eerste keer te slagen.

Ik nodig je uit om de informatie op deze website verder door te nemen en mocht je nog aanvullende vragen hebben: aarzel niet en stel deze via de website. Ik beantwoord ze graag en zie ernaar uit om ook jou bij onze rijschool te verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Farid

Brahim El Boustati

Mijn naam is Brahim el Boustati en ben 32 jaar oud. Ik ben geboren in Naarden en opgegroeid in Huizen.

Ik heb nu ruim 6 jaar ervaring als rij-instructeur en doe het nog steeds met heel veel plezier. Ik kan mezelf omschrijven als een vriendelijk en een zeer geduldige persoon die met iedereen goed kan opschieten. Naast rij-instructeur ben ik ook docent economie op een middelbare school. Door mijn ervaringen als docent kan ik leerlingen goed op hun gemak stellen hierdoor kunnen leerlingen in hun eigen tempo werken aan hun doelstelling.

Wil je graag je rijbewijs halen neem dan contact op met easy2drive voor een proefles.

Tot ziens!

Brahim


 

© 2019 Easy2Drive Verkeersopleidingen | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden |